Tillbaka i Sverige -igen! dags att packa -igen!

Jag har nu varit uppe i ca 26 timmar och i detta läge gör jag allt som står i min makt för att hålla mig vaken tills klockan blir tillräckligt mycket för att jag ska kunna få gå och lägga mig.. därför tänkte jag ladfda upp de sista bilderna fårn min underbara resa!
Summan av kardemummam vi har gjort:
Kört highway 1 med pebble beach och santa barbara 
Sett hela LA, disneyland, universalstudios och hollywood
Levt livet i Las Vegas, nyår helt fantastiskt
solat i miami, med varmt vatten, sololja och solbränna
Vart på karibien kryssning, snorkling i key west, dykt i mexico, softat på en all inclusive kryssning med 3-rätters varje dag
Miami, ännu mera sol och bad, shopping och god mat på fina restauranger :)

i bilder:
                     

Så detta var den resan.. helt fantastiskt kul har jag haft och jag skulle göra om den 100 ggr om :)
hoppas ni gillat mina bilder :) fler lär komma på facebook!

tack så länge!
Elin

Mamma och pappa jag lever och har halsa..

Ja, eftersom internet pa denna kryssning kostar ungefar 1 dollar per minut sa kommer har en kort update, mest for mammas skull sa hon inte behover oroa sig sa mkt!
Nu ar vi nagonstans utanfor key west, vi kom hit i morses och har nu redan akt harifran! Men vi fick lov att vara i land i ca 4 timmar och de spenderade vi givetvis till havs! Idag har vi snorklat over varldens tredje storsta korallrev! Och det var hur fint som helst, pa vissa stallen var det sa nara att man kunde nudda det, fast det var ju givetvis strick forbjudet da det hade dodat hela korallrevet men anda, man kunde om man ville javlas! :)
Nu kor vi mot Mexico och Conzumel (kolla kartan mamma det ar knappt mexico alls! sa du behover itne oroa dig for alla krig som haller pa! :) Iaf, i Consumel ska vi dyka!!! yes antligen ska vi dyka och det ska bli hur kul som helst!
Efter det bar vi av tillbaka till Miami igen och dar ska vi bara chilla, vi kommer bara ha ca 2.5 dagar eftersom jag reser tidigt den 10e men det ska bli sa skont med riktig semester (sola o bada alltsaa)..
Forovrigt vill jag aven tillagga att all inclusive ar en drom! Mat nar man vill och vad man vill ;) dock ingar inte dricka men tur ar nog det for om jag kanner mina resekamrater ratt sa hade de gatt runt smalulliga hela resan annars! :)
Jag tror detta var allt for nu, en narmare update kommer nar jag har tid och det inte ar snordyrt! :)

ps. min mobil funkar inte har nere, ingen tackning!
puss sa lange!!


Miami beach baby!!

Yes nu är vi äntligen här! I går var en mycket lång resdag, dagen kändes ju ännu längre eftersom det var dagen efter nyår och ni vet ju vad det innebär!
Idag har vi inte gjort något alls, bara legat på stranden och hängt :) helt underbart, nu håller vi på att göra oss iordning för kvällen! I morgon så åker vi på kryssning! jäj!!

Pappa, jag åker som sagt på kryssning i morgon så jag kan inte skype den närmsta tiden.. men vi kan försöka på fredag eller lördag?! jag messar er om tid o sånt! Det finns inte internet på båten heller så jag kommer inte vara inne alls där.. så tyvärr blir det inga uppdateringar de närmsta dagarna!

RSS 2.0