wohoooo

första lönen inne endast 23000 kr kvar till min kalifornienresa! jäj!! snart jäklar så flyger vi!!


rättelse..

till ett tidigare inlägg..
Majsan är faktikst nr 2 att förlova sig, allra först var faktiskt min underbara vän och ängel Madelené (en annan madde då givetvis) som förlovade sig med sin käresta i maj 2008 tror jag de va.. =) icke att förglömma! puss på dig med kära vän! <3

10 anledningar till att handboll är bättre än fotboll

1. I handboll börjar inte spelarna lipa så fort ngn rör dem
2. I handboll är det tillåtet att ta i spelarna för att få lite action på planen
3. I handboll är inte en match över bara för att ett lag leder med 3 bollar när de är 10 min kvar
4. I handboll händer det saker hela tiden, och en match kan vända på en sekund
5. I handboll kan man inte skylla en förlust på ett specifikt misstag
6. I handboll får fler spelare chans att spela, visa upp sig och bidraga i samma match
7. I handboll kan man göra fler kombinationer som är en guld i en åskådares ögon
8. I handboll kan man knuffas, nypas, rivas utan att få rött kort
9. I handboll är det inte en domare som har all makten utan två - risken för männskliga misstag minskar
10. I handboll kan verkligen någon utmärka sig utan att behöva ett lag som backar upp dem hela tiden!

I think I made my point

Grattis Malakay-Braveheart

Vår lilla Madelene, majsan, kajsa, malakay-braveheart, dama, madde, Gustavsson blev den första i vårt lilla gäng att förlova sig och därför får vi ju givetvis slänga iväg ett grattis till henne!!! :)

Majsan o Jag på fallens i fjol, de var en sjukt kul kväll :)
 


midsommar i en lista..

fick faktiskt spendera midsommar aftons kväll (!) och morgonen efter med mina vänner på smögens camping trots allt jobb, kan ju sammanfattas som;
* Sofia fixar höjda priser för alla som vill åka taxi till smögen
* Ett extra bord stod i förtältet när vi vakna 
* En stulen midsommarstång hittades i sängen
* Fem pers i en  säng för tre
* En sjuktligt morgonstånd av herr Bergkvist
* Kast av liten potatis på en husvagn
* Ingen el i husvagnen = förstörd mat
* Makrillfile i hela husvagnen
* Spindelnät i hela förtältet (bordet kom tydligen med 100 spindlar)
* Fick räkna till 10 och knyta händerna när en norsk bimbo staplar in på båten i STILLETKLACKAR (IDIOT!!!)
* En förstörd rullgardin av herr Särndahl
* En spya ut genom fönstret
* En måsskit i Nicklas enda korvbröd
* Uttrycket "jag vill vara han som blir skedad" fick en helt ny innebörd..

Detta hände bara under de timmar som jag var där och endast i vår husvagn.. the night was legen.. - wait for it - dairy! - Igen, som alla år..


jag har spelat på en flygel för 780 000 kr!

Fast det borde jag  nog inte säga.. hehe! på midsommarafton och framförallt på midsommardagen var det ett himla kalas ute på penisonatet! en norrman fyllde 60 år och hade bokat hela pensionatet och all personal! han hade fest på fredag och lördag samt en bokad båttur för alla hundra gäster på lördag dag! på lördagen var det 5 rätters tallriksservering och det var ett himla krux år jag lov att säga! dessutom hade han bokat in fem operasångare som sjöng mellan varje måltid samt en man som spelade på den hudlöst dyra orgeln och två violister! Flygen flög de in från FRANKRIKE och han som spelade samt han som stämde flygeln kom från SCHWEIZ.. sedna fick de lyfta flygeln med en kran upp till tredje våning... vad han betalade för detta kalaset vill jag nog inte ens vet men sjukt kul var de iaf att få vara med.. dock blev allt ca 2 h försenat så jag trodde aldrig att vi skulle få gå hem.. vilket man verkligen vill efter att barta ha sovit ca 3 h i en skiten husvagn på en skiten camping.. men kul var de! =)

jag vill...

se Eclips nu nu nu nu nu, jag vill på Winnerbäck konserten nu nu nu! jag vill åka på vår resa genom Kalifornien nu nu nu...

så mkt på så liten tid...

västkusten-bästkusten!

nu drar jag åter ut mot kusten, eller snart iaf, ska bra förbi mormor på fika, o sen till kyrkogården sedan tanka och ut till siba en snabbis för att handla strumpor sedan handla färskpotatis och svenska jordgubbar.. men sen jäklar drar jag ut till kusten!

vill bara skänka ett extra tack till Nicklas Johansson som väckte mig i morses klockan sju med ett sms och frågan "va ska du göra på midsommar" - för det kunde ju verkligen inte väntat till klockan nio...


vart bor jag egentligen ja??

en jobbarkompis frågade mig en ganska banal fråga; "vart bor du då?"
mitt svar var inte lika enkelt.. "egentligen bor jag i växjö, fast därifrån har jag ju flyttat nu, så jag bor nog i trollhättan kan man säga, fast jag har ju inte ens packat upp där och är ju nästan aldrig där.. jag ska flytta till Irland i slutet på sommaren här så snart kommer jag bo där.. men just nu bor jag i ett hus här på ön, fast jag ska ju snart byta hus där och kommer flytta runt till lite olika rum så.. öh.. ja bor i en väska skulle jag vilja säga.."
Nu i efterhand kan jag förstå hennes aningen undrande ansiktsuttryck..


speaking of love

http://www.youtube.com/watch?v=ZDZaWgf_bk0


här sitter jag och bölar..

.. återigen över det där himla bröllopet! först lipade jag när daniel (ursäkta prins daniel) började lipa inne i storkyrkan! och nu sitter jag här med mascara på kinderna över hans tal till frugan sin.. ojojoj...

nu är jag ledig i fyra dagar och hemma i trollis.. det där med hemlisen funkade ju sådär, blev lite halvt utskälld per telefon när jag styrde kosan tillbaka till malmön! upps! förlåt..

en hemlis..

jag är i trollhättan nu, åkte hem i morses för jag var tvungen att hämta lite festkläder, fast det är en hemlis för jag har inte orkat berätta det för ngn.. ja kom hem vid halvelva gick och lade mig för att vila lite och vaknade vid två så jag är lite trött om man säger så.. ska nog meddela min hemkomst till lite folk snart, känns så dumt med tanke på att jag åker tbx till kusten i morgon.. skulle vilja hinna träffa alla innan men det lär jag ju inte hinna med! nepp nepp..

de va en tråkig hemlis - i know..

nu är de scrubs på tv sen så är det biggest loser! jäj jag älskar när vädret är dåligt så man får kolla på tv (sjung ordet, mkt roligare)

Malmön

tänkte bjuda på lite bilder från den kära ön! det finns ingen lika fin kust som vår västkust!










ja där kunde jag stå..

idag städade jag in mig i ett hörn, det var lite pinsamt.. precis så som kanin gör i nalle puh.. tror de är i nalle puh i alla fall, fast han målar in sig, med blå färg minns jag.. iaf, när man har våttorkat ett golv ska man ju inte gå i det med en gång, då blir städningen förstörd, detta vet ju jag så jag tänkte att äh vad fasen jag får väl stå här och vänta lite då.. så jag stod still och försökte se upptagen ut och då kliver ju givetvis Klas in, pensionatets alltiallo.. han tittar på mig och min hink där i vårt hörn skrattar lite och säger "ja där står du ju fint".. sen går han.. vad svarar man på det?! "tackar jag tycker så med" - nej..

är ledig i två dagar nu, försöker bestämma mig för om ja ska åka hem eller inte.. får kolla vädret helt enkelt.. regn i morgon sol på tisdag.. jag blir kvar.. tar mig en tur till kungshamn i morgon istället..

min hatt den har tre kanter..

humhumhumhumhumhum..
satt här och tänkte på smeknamn.. brukar ju vara kopplat till ens namn eller personlighet.. tänkte på mina smeknamn under åren.. de vanliga karlsson, lill karlson, lillen eller kaahlsson som majsan kallar mig när alkoholen kickar in (för oss båda, tydligen  är denne kaahlsson en jäkligt rolig typ som bestiger fontäner och som vinner alla shottävlingar ;) ) .. alla dessa är ju rätt (?) normala.. så kommer man till usa, missar ett foto och blir kallad scooby, ni vet hunden och huvudpersonen i scooby doo.. finns till och med taggad på facebook.. roligt.. :) gillar de sms som kommer i mellanåt, adresserade åt scooby.. tycker dock fortfarande att jag borde vart shaggy.. det var ju jessin som i princip hoppade upp i mitt knä varje gång det var ngt hemskt/spännande, inte tvärt om.. menmen.. jag rår inte över detta..
senså har vi ju smulan.. säger inte så mkt om det, gulligt sa min mamma när hon hörde det.. innebär nog att de tycler du är go.. hm.. jag undrar jag ;)
jo jag blev ju kallad för jungfru maria också.. höll på att garva ihjäl mig.. men jag spelade med.. var sjukt kul efter ett tag.. tydligen så är det en ett namn som betyder att man ser oskuldsfull och helt ofarlig ut.. have u meet me?? mohhaha

nej nu ska jag iväg till jobbet.. om mina fötter håller, så lång mina vänner!


vill ni se ngt roligt?!

anledningen till att min blogg heter bruscar är att när jag övertsatte Smulan till Irländska (finns tydligen ett sånt också) så blev det bruscar.. men om man översätter bruscar från irländska till svenska så blir det KULL.. hehe.. hade dock vart roligare om det vart ett N mellan k och u.. då hade jag skrattat nu fnissar jag bara lite.. hehe
och smulan då.. vet inte riktigt varför men mina växjö friends kallar mig för det.. eller jo jag vet egentligen, jag säger det lite roligt.. rättelse! jag sa det lite roligt en gång framför fel person så nu sitter det fast.. hade jag vetat det så hade jag kallat det för tårta istället för smulpaj eller ja schmuulpaj.. så säger vi i min familj nämligen, jag har testat, alla säger så.. skulle kunna kalla oss familjen smulan.. hehe hade vart kul det.. fast bara fnisskul inte gapskratt-kul..

Hej och Hå

Ja nu sitter jag här ute på en ö, enda vägen hit är med en färja som går en gång i halvtimmen och man får ringa på på natten! Här öppnar konsum tydligen inte föran klockan 10 och inte har de några laktosfria produkter heller, tydligen börjar de inte med sånt föran när sommargästerna börjar komma om ca 3 veckor.. ROLIGT! stackars de fastboende, jag menar ngn av de 250 fastboende personerna som finns på denna ö måste ju vara laktosintollerant.. fast den stackarn kanske får göra som jag och åka till kungshamn varje gång filen eller mjölken tar slut.. förutom under högsommarn då! då jäklar ska jag handla laktosfritt!

Denna bloggen ska jag har jag fixat för att ha på irland, en annan ö jag ska bo på! Fast den borde ju ha laktosgrejor.. håller tummarna för det! IAF, tänkte att ha en blogg det är ju bra nu när jag ska ut på äventyr igen, hade en förrut men det var en så deprimerande klang på den så den fick gå! bort bort bort!! en blogg iaf, bra sätt att dela med mig av mitt OTROLIGT interssanta liv! mkt intressant.. idag har jag bara jobbat nio timmar.. lite för att vara på detta jobbet.. sånt intressant menar jag.. jag är ganska vimsig av naturen så var förberedda! =)

inlägg nr 1 är nu klart! hej å HÅ!!

RSS 2.0