jag strippar ett till fem, kom dit..

samma fras som står i rubriken sade jag idag i telefon till en jobbarkompis samtidigt som ett gäng med gäster gick förbi mig.. De tittade med stora ögon på mig o jag fattar absolut noll.. tills jag insåg vad jag hade sagt och hur det måste ha uppfattas av de som inte vet vad strippar innebär i hotellbranchen!
Idag var mitt  jobb tråkigt! jag har idag bäddat 31 sängar! så min rygg är inte längre som den borde! inte mina ben, armar, axlar, fingrar eller hövve heller! dessutom fick jag äran att laga till min eleminänta morotskaka! vi får ju tydligen finbesök i morgon.. hupp hupp! syrran broder o hans familj.. jag har inte träffat familjen så jag är faktiskt lite nervös! jag är ju inte personen som ger bästa intrycket om man säger så.. haha!


flaggstång - check!

I över ett års tid har mamma o pappa sagt, "ja vi borde verkligen måla om flaggstången".. så nu idag tog jag orda på vad de sagt och fällde stången (med hjälp av mor o far dock, den väger typ 50 kg) sedan slipade jag den, först för hand sedan med maskin för att tillsist måla den! nu väntar jag på att färgen ska torka så ja kan måla den igen! det är ingen idé att bada innan, hela jag är vit! först från alla flagor som spreds med vinden och över mig när jag slipade och sedan av färgen! Tips! ha inte hörlurar fritt hängande mellan öron o mobil när ni målar! den lägger sig i färgen sedan får man vita streck på magen.. men Winnerbäck han var med mig hela tiden! =)


HATA!!!

Just nu hatar jag en person! väldigt, väldigt mkt! till och med så mkt att jag vill spotta när jag ser personen, nej nu ljög jag, det skulle jag aldrig göra, eller tycka! men jag gillar inte denna personen i fråga! en så är det kanske, man måste inte älska alla! det det jag, men i min enfald trodde jag ändå att jag skulle acceptera alla människor, det ingår ju i min livsfilosofi! dock gör ju detta allt bakvänt eftersom personen i fårga gör att jag inte kan följa min livsfilosofi vilket gör mig ännu argare.. som sagt... HATA!

så mkt på så lite tid!

har nu bokat in att jag ska till Boston reunion i Vetlanda helgen 6-8 august! det ska bli grymt kul! tycker vi är riktigt duktiga på att hålla ihop gruppen! vi har träffats en gång i halvåret sedan alla kom hem! det är otroligt duktigt! =)

Sedan ska jag även ner till mina goa skåningar den 15-16 augusti! ska bli gott! måste ju få träffa dem en sista gång innan Irland o Kanada o allt vi ska, kommer vara lite konstigt att säga hejdå till dem! men men, sånt är livet så att säga! Ingen dör ju iaf, vi kommer ju ses i Växjö igen!

Denna bilden är från vår förra Boston reunion! dagen efter nyår! klockren bild må ja säga! ;)
Denna gången hoppas ja att vi slipper ha en tavla på Ida utan att the real kind kan komma istället!

Maggan

är de idag! har fått tre grattis! Från Sofia (Trelleborg), Mor o far (ett gemensamt) och Kristian! Tack mina kära!

Jag har inget annat att tillägga! men jag vill skicka med en bild, vet inte vilken de blir! vill bara dela nått.. =)


Damp ett och två! min goa barndomsbästis Sofia o ja =)


Det är så vi studenter gör, minst ett glas gömmer sig i påsen! ;)


fallens faller..

Så har denna helgen gått.. detta fallens dagar! vi var ute i fredags och visst var de roligt men inte som förr.. kanske för att ja tappade bort verkligen alla! förstår inte hur jag lyckas men så fort man vänder ryggen till så försvinner de! POFF!

Fast i går svek jag fallens och åkte in till Göteborg för att möta upp min goa sofia från Vetis för att kolla på Winnerbäck! Han var guld! som alltid! Dessutom var Anna med och hon är ju alltid rolig att hänga med! trots bakfyllan!












Även fast bilder säger mer än 1000 ord men inte ens dessa bilder kan beskriva hur bra han är Live!


pisseregn på kusten så här sitter jag o mormor o tittar på varandra!

Det spöregnar verkligen nu, har det gjort hela dagen, mamma o pappa städar men jag o mormor sitter här vid köksbordet och försöker göra så lite som möjligt! fast hon pratar om ngt som jag inte riktigt förstår, kanske är för att jag skriver här istället..
ja jobbade kväll på pensionatet igår och sen körde jag runt för att komma hit till stugan, mamma sa att jag skulle få sova ut men redan klockan 8 så var huset fullt av tre små barn som frågade "har de vaknat ännu" "har de vaknat ännu" var femte minut tills jag o syrran pallade oss ner för trappen! sedan var de full rulle! och jag som har ett sånt underbart morgonhumör! fick bita mig i tungan för att inte be ungarna att lägga sig under bordet o hålla käft! men nu har de åkt upp till sandtäppan så nu kommer vi inte träffa dem på ytterliggare ett år, det är därför som man står ut att ha tre barn hängande runt sig under fem dagar, därför att när de åker tbx till Boden så ser man dem inte föran nästa år..

det värsta med att det regnar när man är här är att så fort man ska göra ngt som inte inkluderar sitta o kolla på tv så måste man gå ut, borsta tänderna - ut! duscha - ut! gå på toa- ut! så man är ju konstant iskall o pisseblöt när de regnar! speciellt om man är så ostrukturerad som jag och inser att jag även behöver kissa när jag precis har duschat..

nu ska jag lyssna på mormor tror jag! hon är ju så goe! :)

bilder från helgen som varit..

innan en ny underbar helg kommer så kan jag ju delge lite bilder från helgen!















en kväll med mina växjöare

Fick riktigt fint besök i helgen, sofia, kristian, johan, ferm o virre var på besök hos mig i lilla trollhättan! det var mysigt, kaotiskt men gött! de fick till och med se insidan av den underbara nattklubben butlers, kan dock inte säga att den visade upp sig med sitt fina ansikte men ändå.. skulle nog gått till Olerys om jag vetat bättre.. Det bästa var ju att jag höll på att inte komma in, den enda riktiga trollhättebon.. dock även den enda under 23.. det hade ju vart ngt..
mkt vin dracks.. både rose o vitt.. MÅSTE bara rekommendera, jag hade köpt vinet "tre apor" eftersom boxen var så himla rolig (stod och fnissade för mig själv inne på systemet när ja var där i lördags morses, de måste trott att ja va full redan eller nått..) iaf, det var hur gott som helst (eller gött som vi säger här i trollis)..

igår var det vinkväll med några från jobbet.. det var mkt trevligt, vi satt i en mkt fin båt och smuttade på våra fyra olika viner som vi smällt upp! men de var mysigt, vi hann även se det sista på matchen på hamnkrogen så det var ju bra! =) sedan tog vi båten hem.. det är ett konstigt liv vi lever här ute.. vart man än ska så tar man båten istället för bilen! men de ät gött (!) de med!

Min morbor med sina tre barnbarn o fru o hund är här o hälsar på i stugan nu, så jag har gömt mig lite, känner inte att jag är i läge efter två kvällar badandes i vin att vara lekledare ännu.. om leken inte är klia elin på ryggen eller ngt.. kanske borde föreslå det..

ner - skrik - upp

Kan sammanfatta mitt första dopp för året i havet.. missuppfatta mig rätt jag är ingen badkruka, morfar brukade säga att jag var mer under vattnet än över när vi badade men idag var det så himla kallt.. inte i vattnet kanske där var de ju 20 grader men på land! man blir aningen lurad när man sitter i en kassande sol på framsidan av vårt sommarhus som ligger mellan tre berg och ett hav och det är lä i princip alla dagar.. man tror då att det måste ju vara lika outhärligt varmt överallt så det är lika bra att gå och bada på udden.. På udden blåste det, rejält, så det var svinkallt!

Idag är det 6 år sedan som min kära morfar gick bort efter en lååång tid av prostatacancer! Så idag tänker vi på honom och uppmanar alla att bidraga till kampen mot prostatacancer!!
Just nu är jag, mamma och mormor i stugan, vi ska bo här själva hela veckan men det är bra att vara i stugan som var morfars säte när man ska "hylla" , eller va man säger, hans dödsdag!

kan ju faktiskt bjuda på lite bilder från vårt paradis här ute på bästkusten!






Syrran o pappa 2007, mohahah! ;)

ganska gamla bilder inser jag nu men iaf! allt är bättre i verkligheten! :)


Linneuniversitetet - give me a break please!

alltid lika undebrart att prata med växeln på linneuniversitet..
-"jag skulle vilja prata med henne"
-"semester
-"Jaha men henne då"
-"slutat"
-"men va i, jaha han då"
-"semester"
-"ngn som jobbar kvar då?"
-"de sitter i möte nu"
-"jaha det kunde du ju sagt från början"
-"Jag kan väl inte veta vem du vill prata med"
-"nehe men skit samma då jag gissar mig fram istället"
-"ja gör du så.. ha en bra dag"
-- lägger på
-"Jävla sket kärring blir så himla trött!!!"

RSS 2.0