LA here we go..

Japp nu  sitter/ligger vi här på ett hotell utanför LA.. Ikväll har vi varit på en fantastiskt julmiddag hos några underbara Amerikanare här i LA! De bjöd på vin och mat och det var en riktig julkänsla.. trevligt trevligt :)

Vi körde från Santa Barbara i morses ner mot LA, resan skulle (enligt google maps) ta ca 2.20 tim.. det tog väl en 4-5 timmar.. så åter igen google maps inget vidare förutspått.. Vi har nämlingen ingen GPS utan vi kör på det gamla hedliga viset med kartor och efter väderstrecken! :)

Imorgon ska vi till IKEA på förmiddagen och köpa lite julsnacks som pepparkakor och glögg.. sedan ska vi ner till Newport beach och laguna beach för att sedan köra över till Venice beach! om vi hinner! På lördag blir det Hollywood för hela slanten och söndagen spenderas på Disneyworld! På måndag lämnar vi sedan för att fortsätta upp mot Las Vegas, hur vi ska köra är ännu ganksa oklart..

Måste säga att det är en skön kvartett vi är som är ute och reser.. jag och sofia sitter klisatrade i våra Loneley planets, Kristian har alltid kameran i högsta hugg och johan lallar bara med.. hehe!

Nu ska vi sova för klockan är mycket (eller inte men ändå) och vi är mega trötta! Så god Natt och god jul för er som redan vaknat hemma i Sverige!
(bilder kommer inom kort! )


Kommentarer
Postat av: mamma

Hoppas du fick en trevlig jul trots att du inte var hemma. Du saknades ska du veta men det blir ju fler jular. Du har en del presenter här hemma, men dom får du väl öppna när du kommer hem. Här har det snöat hela julaftonen och är jättekallt. I dag ska vi till mormor på den traditionella julkalkonsmiddagen. Vi får höras ha en fortsatt trevlig resa. Puss och kram från mamma och pappa.

2010-12-25 @ 09:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0